• Contact
    K&A Kozijnen
    Berberisstraat 49
    2565 WV DEN HAAG

    Tel.nr.: +31 6 43 002 475 – Karol
    Tel.nr.: +31 6 19 914 905 – Andrey

Rehau Clima - Design


De 120 mm diepe profiel met certificaat van het Institut Passivhaus Darmstadt. Een bouwdiepte van 120 mm en het gebruik van schuimstof in de kamers tillen de isolatiewaarde van het profielsysteem REHAU-Clima-Design op hoog niveau: k-waarde < 0.71 W/m²K. En dat maakt REHAU-Clima-Design tot een ideaal raam voor energiezuinige woningen. Dit profiel is ook geslaagd inzake design, inbraakbeveiliging, geluidsisolatie, dichtheid en stabiliteit.Ideale oplossing voor “passieve huizen”.
Passivhaus-Institut in Darmstadt bevestigt dat het het systeem REHAU Clima Design aan de vereisten van toepassing aan passieve huizen voldoet.

Optisch lijkt dit raam op een 115 mm breed systeem met verzette vleugel. De vleugel is hier achter de buitenkader verstopt. Zo blijft het buitenaanzicht bij geopend of gesloten raam gelijk. De isolatie werd speciaal voor kader, dorpel en glaslat ontwikkeld en ligt in voorraad in de fabriek. De drie dichtingen die voor dit systeem vereist zijn, worden in de fabriek in de vleugel aangebracht. Dat vergemakkelijkt de verwerking. Ook aan het leefmilieu werd gedacht: de profielen kunnen probleemloos en volgens soort worden gerecycleerd.
 

Rehau Clima design1

Rehau Clima design2

 

 

 

 

 

 

 

 

top